Brugerlogin

Log ind med ITTT-bruger

Log ind via WAYF

Tryk på knappen for at blive sendt til WAYF.dk, for at logge ind via dit skolelogin

Om os

  • Du er her:
  • >
  • Om os

Hvorfor?

Ideen bag ITTT

IT Teaching Tools opstod i et øjebliks frustration over den absurde situation som møder de fleste lærere i Danmark i dag:

Der står for rundt regnet 100.000 kr elektronisk udstyr (i form af skolens eget udstyr og i allerhøjeste grad elevernes medbragte laptops, smartphones, ipods m.m.) i hvert eneste klasselokale. Men lærerne ved meget lidt om hvordan dette udstyr kan udnyttes så det GAVNER undervisningen. Det betyder at maskinerne ofte bliver brugt som distraktion FRA undervisningen, og at lærerens tid og kræfter går med at kæmpe IMOD disse apparater.

Kender du det? Vi må kunne gøre et eller andet meget bedre!

Hvad?

Vi kan og vil

  • Formidle intelligent IT værktøj, både hardware, software og især websites, som kan gavne undervisningen uden at ødelægge den. Til en pris hvor alle kan være med!
  • Dele viden og erfaringer om dette værktøj og hvordan det indtænkes i de didaktiske overvejelser.
  • Bekæmpe og udrydde: Programmer som kun virker på visse computere, websites som går ned når man bruger dem, apparater som ikke er kompatible med hinanden, absurde priser samt lærere der lukker øjnene og håber at fremtiden snart går over.

Hvordan?

Er du administrator for en skole

Hvis skolen er tilmeldt WAYF (link: http://wayf.dk), har I allerede adgang for alle ansatte og elever/studerende på skolen via jeres skolelogin. Bare tryk på knappen og vælg "login via wayf".

Alternativt kan du oprette din skole som bruger, hvorefter du får en kode som alle ansatte og elever/studerende skal bruge når de opretter sig for at blive tilknyttet jeres skole. Når skolen er oprettet kan du bestille foredrag, købe produkter samt abonnere på de tilknyttede websites. De abonnementer du tegner vil automatisk gælde for alle lærere og elever som er tilknyttet skolen. Prisen vil afhænge af hvor stor skolen er, og hvor mange abonnementer der tegnes.

Er du lærer eller underviser

Hvis din skole er tilmeldt WAYF, har du og dine elever allerede adgang via jeres skolelogin. Bare tryk på knappen og vælg "login via wayf".

Alternativt kan du oprette dig som bruger ved at vælge "underviser" i den første menu.Når du er oprettet, har du mulighed for at oprette klasser som dine elever kan tilknytte sig ved at opgive den klassekode som du får udleveret ved oprettelsen. Du og dine elever har dermed adgang til en basisversion af nogle af de tilknyttede websites. Herefter kan du købe produkter og tegne abonnementer på de tilknyttede websites.

Er du elev eller studerende

Hvis din skole er tilmeldt WAYF, har du allerede adgang via dit skolelogin. Bare tryk på knappen og vælg "login via wayf".

Alternativt kan du oprette en bruger ved at vælge "studerende" i den første menu. Når du er logget ind, kan du tilmelde dig klasser (hvis dine lærere har givet dig koder til det), og du har adgang til en basisversion af nogle af de tilknyttede websites.

Herefter kan du købe produkter og tegne abonnement på de tilknyttede websites.

IT Teaching Tools

"Intelligente studieredskaber udviklet af undervisere og studerende"